Familie
şi varietate
Există patru grupuri diferite de varietăţi clasificate în funcţie de culoarea pălăriei:
-varietatea albă
-varietatea brună
-varietatea intermediară(crem, alb-ivoire)
-hibrizi
Varietatea
albă
este
caracterizată
prin carpofori de culoare albă, cu suprafaţa delicată, cu
tendinţa spre dimensiuni
mici(4-8 grame). Cuprind tulpini
dotate
cu o viteză mai mare
sau
mai
mică a
creşterii
producţiei.
Producţia
varietăţii albe este destinată în principal comerţului în stare
proaspătă. Citeste mai Departe
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg43dURoNSSZLQDoOuht7KvZJ4s-yMVBdO6wfCXOCxwaG3iGFZShkwF23g0y-oH3uAZ-KMiO4TC4vxm1wqZy7Hu-H4GWTJ9eaFA7ofS8PXqEC5nPkMbFOxRuOuX3uHXZCdiWZ2O_B1Fb1dynO6s22A8RTl-8DYoc-i7tVJPV4Hzz0Ak45GIlmt-Mi74rQ=w326-h263)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu